Tulburător

Dramatică scena politică din România, filfizoni sau bufoni cu pretinsul titlu de domni, împovărează populaţia ţării, cu cheltuieli din ce în ce mai mari, dedicaţie de la demnitari. Aceşti ,,maeştri retarzi”, acţionează în interes particular, apărând orgolii pârlite, după capacitatea şi bunul simţ, ce sunt ,,aghezmuite” de ai noştri demnitari. În timp ce poporul e la ananghie, resuscitat clinic material şi mental, ’’un chior’’, se comportă ca la el pe moşie, mult prea autoritar, promulgând legi ce sunt favorabile numai sieşi, ca de exemplu: de e Stat de Drept, firesc e ca cei ce sunt în exerciţiu să câştige când sunt majoritari. Însă, acest pirat ce devine legendar, fiind nesimţit fără măsură, s-a asigurat, că-şi foloseşte experienţa haiduceşte împotriva poporului răbdător şi ignorant de ,,temerar”. Traiane, aşa înţelegi tu politichia să stai cu colţii înfipţi în ciolan, când mai toată România te vrea plecat pe topogan, halal demnitar… mult sub conştiinta a ceea ce eşti dispus să numeşti cioban.
Crin – Ponta şi cu restul fac cu toţii jocul lui Băsescu devenindu-i solidari. De la locale la prezidenţiale e doar un interval de timp banal, ca să mai faci atâta cheltuială, e un semn nu prea cordial, pe lângă toată cheltuiala, activitatea de la palate plus cetăţenii, toate-s implicate, pentru ce ? Pentru multă deşertăciune realizată de minţi luminate ca Băse, Ponta şi Antonescu la care se adaugå restul.
Români, semne clare ni se arată că multe trebuie amendate, şi să-i eliberåm de imunitate.
Băsecule, ne-ai promis sau ne-ai urat, să trăim bine, şi vrem să te asigurăm că am inţeles, avem şanse dar fără tine. Crin, pe Băsescu l-ai urmat în scena politică ai intrat mult prea încrâncenat, diplomaţia nu prea-i învăţată şi iată e asigurată şansa să sufere o ţară-ntreagă.
Intră în arenă şi ,,Victor-iosul” Ponta fără jenă, şcoala nu ştiu de ţi-e plagiată, însă ca să-l aperi pe Năstase, ai făcut-o lată. Auzi Băse ? Ne întreabă Victor, dacă eşti tu fericit că Năstic e închis sau că puse în scenă un suicid de toată jena. Victor-iosule, sigur asta ai vrut să înţelegem că, în ce priveşte politichia justiţia să nu-şi mai poarte pălăria ? Constituţional, când sunt probe la dosar trebuie să răspundă tăt bădia şi dacă ocupaţia lui e politichia, că şi-n justiţie trebuie exercitată meseria, nu doar cånd e fericit Băsescu, Ponta sau Crin Antonescu. Halal politichie prestată, să n-o mai întålnim vreodată, schimbaţi-vă meseria că nu-l cinstiţi pe bădia, cu aşa prestanţă sărăciţi ţara toată…
Dacă şi ăştia-s demnitari vă întreb de vă mai consideraţi voi proletari ?
Până să avem un răspuns, ceva e sigur – rătăciţi suntem tot mai mulţi, că doar vestit e Estul că aşteaptă să fie salvat de bancherul Isărescu, sau de Dan Diaconescu… că şi Elodia a fost salvată de episoade pentru ţara toată.

Un comentariu (+add yours?)

 1. TRUE
  nov. 26, 2012 @ 01:27:12

  Referitor la articolul despre politicieni…., detaliile fac mereu diferenta!!! Ceea ce lipseste aici in acest articol…dar timpul poate corecta multe!
  Dan Diaconescu…nu are nici o trasatura politica ,comuna cu impostorii cu care-i asemuit in acelasi articol, macar prin faptul ca nu a avut tangenta cu legislatura sau administrativul !
  Elodia….avocat Elodia pentru necunoscatori…( multimea…) a fost un caz tipic romanesc de nerezolvare din partea justitiei noastre, care a fost analizat( exagerat fireste) la acel post pt popor unde oamenii vorbesc liber si fara cronometru sau calusul in gura ca la alte posturi.(se vorbeste si ce e valoros si uneori aberatii e drept)

  Confuzia e ridicola si absurda…Dan Diaconescu sa fie considerat ca un politician marioneta si nedemn de reprezentarea poporului in parlament sau guvern!!!
  INAINTE DE A EXPRIMA O PARERE, E IMPERIOS NECESAR SA INDEPLINESTI DOUA CALITATI: INTELIGENTA SI CUNOASTERE!
  Pentru cei care sigur nu detin aceste doua pretioase valori umane, tin sa precizez ca persoanele care i s-au alaturat lui Dan sunt oameni interni si externi cu o pregatire, cariera si rezultate incomparabile cu toata clasa politica la un loc!!!
  Observatie: CULTURA SUPERIOARA DUCE LA CREDINTA, IAR CEA INFERIOARA LA MEDIOCRITATE!
  Nu cred in politicieni, dar cu atat mai putini in jugul celor orbi spiritual!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: