contact


Tram-AR

email- sindicatultramar@yahoo.com

6 comentarii (+add yours?)

 1. popa
  apr. 06, 2012 @ 11:00:51

  domnule costut , faptul ca un material trimis de mine , in urma cu 3 zile ,inca nu a aparut , ma face sa cred ca aceste materiale sant cenzurate si la nivel inalt , si ca pe acest site nu este liber fiecare cetatean sa-si spuna pasul asa cum a-ti lasat sa se inteleaga pana acum

  Răspunde

 2. bird_of_prey
  oct. 26, 2011 @ 23:19:11

  Probleme sunt multe,doar traim in Romania,Partea proasta in aceasta Compaie este ca nu exista acest interes de a rezolva problemele si de aici vine hotia,ura intre anumiti colegi,batjocura,lipsa de responsabilitate si multe altele,ca sa nu mai spun de acea agenta de paza,acea fata tanara care isi baga nasul peste tot,ba chiar unde nu trebuie avand in vedere ce „miscari” se fac la ea pe tura,Este de-a dreptul nesimtita si bagatoare de seama si provoaca colegii intre ei.Nici nu e de mirare cum reactioeaza publicul calator la asa servicii oferite de CTP.

  Răspunde

 3. bun
  oct. 25, 2011 @ 21:13:09

  si nici sindicatul numai va fii ca mai ai 16 persoane si mai un pic te duci cu barca si poti sa iti cauti de lucru ca te aranjeaza cpeul de tot
  si mai ceva publica la transparenta evaloarea lui directoarea daca esti transparent daca nu dute la cocomirla de unde ai venit

  Răspunde

 4. simon
  oct. 15, 2011 @ 12:09:00

  im pare rau! nu sunt de acord cu dvs.

  Răspunde

  • universal
   oct. 17, 2011 @ 14:39:48

   E normal sa fiu si dezaprobat…stiind ca…Omul are 1000 de fete, dar ADEVARUL una singura! Trebuia sa fiti in locul meu si mai apoi vedeam ce reactie aveati in fata unei marionete nereusite pe post de paznic, ce castiga mai mult ca mine de la stat pentru a numara frunzele din curtea companiei si a trata in dispret problemele serioase ale cetatenilor!!!
   Daca existau institutii functionale de drept in societate, acest element nu mai prindea a doua zi ca paznic! LA ASTA SE REZUMA TOTUL!

 5. universal
  oct. 14, 2011 @ 23:35:18

  Buna ziua,
  Nu stiu daca e mai potrivit sa incep sau sa termin prin celebra maxima a marelui dramaturg de premiu Nobel Thomas Stearns Elliot, care spunea cam asa…Nu este intelept sa violezi regulile pana nu stii cum sa le observi!
  Scriu acestea pentru a atrage atentia asupra diferentei dintre public si privat, ca forme distincte de existenta si manifestare sociala. Ca cetatean si utilizator de mijloace de transport public, am indraznit sa vizitez compania CTP ARAD pentru o anumita problema si m-am confruntat de la primii pasi cu cea mai neprimitoare si indiferenta GAZDA! Treaba pentru care vizitam compania avea ca destinatie registratura companiei care era a nimanui prin absenta personalului si lipsa vreunei mentionari privind eventuala continuare a programului de lucru cu publicul.
  Balul acum incepe…, cand am dorit sa primesc cateva informatii oficiale si utile de la asa-zisul paznic Herbei care intr-o nonsalanta dezgustatoare dupa suprema explicatie ca lipseste momentan persoana de la registratura, incepe sa-si etaleze competentele profesionale printr-o suita de raspunsuri sfidatoare si batjocoritoare indignat ca-mi mentin opinia privind haosul de responsabilitate pe care-l constatam in companie inca de la intrare!
  Astfel se poate observa cum e tratat publicul calator tocmai in interiorul companiei care e in serviciul cetatenilor sai, manifestand acesti angajati de carton o atitudine personala asemenea celor care detin parti sociale private si se simt stapani pe plantatia lor!
  Toate cele relevate anterior nu reprezinta opinii si realitati emise de la mine putere, caci la nevoie pot proba acest comportament haiducesc al acestui angajat fericit de propria libertate auto impusa!
  Daca cineva poate aduce aceasta situatie la urechea Managerilor…, i-as multumi, ca sa nu-l mai deranjez iarasi pe paznic prin eventuala audienta la inaltii companiei!
  Cu respect, calatorul cotidian…si platitor!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: